Το κάταστημα θα παραμείνει κλειστό από 20/9 έως και 30/9.
Οι παραγγελίες θα αποσταλούν την Δευτέρα 02/10.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα VISA, MASTERCARD (μέσω της υπηρεσίας STRIPE).

Με την ασφάλεια συναλλαγών που προσφέρει η Stripe.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να κάνετε την κατάθεσή σας στα παρακάτω στοιχεία:

Τράπεζα Πειραιώς 
Αριθμός Λογαριασμού: 5239-022688-520
Όνομα δικαιούχου: Παπανδρέου Μαρία
Αριθμός IBAN : GR48 0172 2390 0052 3902 2688 520
Μόλις ολοκληρωθεί η κατάθεση μπορείτε να μας στείλετε το ονομαστικό καταθετήριο όπου θα αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας.

3. Πληρωμή με αντικαταβολή.

Πληρώστε στον χώρο σας μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας με έξτρα κόστος 2,20€.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με αγορές άνω των 50€ δώρο τα μεταφορικά!

Αποστολή μέσω ΕΛΤΑ Courier

Το κόστος αποστολής μέσω ΕΛΤΑ Courier είναι 4.50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για μικρά δέματα έως 2kg. Για κάθε έξτρα κιλό το κόστος αυξάνεται ανά 1€.

Αφού αποσταλεί η παραγγελία σας θα βρείτε στον λογαριασμό σας και μέσα στις λεπτομέρειες της αντίστοιχης παραγγελίας, τον αριθμό ανίχνευσης (tracking number) του πακέτου σας. Για να δείτε που βρίσκεται η παραγγελία σας πατήστε εδώ.

Αποστολή με BOX NOW

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή με BOX NOW. Βρείτε το Locker που σας εξυπηρετεί και σημειώστε το στις σημειώσεις τις παραγγελίας σας. Το κόστος είναι 2€.

Αποστολή δωρεάν στην πόλη του Βόλου

Αν είστε από τον Βόλο ή θέλετε η παραγγελία σας να παραδοθεί στο Βόλο τότε αναλαμβάνουμε εμείς την αποστολή εντελώς δωρεάν. Ισχύει μόνο για παραγγελίες μέσα στην πόλη του Βόλου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε αζημίως το προϊόν ή το κόσμημα που αγοράσατε μέσα σε 14 ημέρες από την στιγμή που το παραλάβατε.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με την συσκευασία του (στην αρχική του κατάσταση) και την απόδειξη λιανικής πώλησης. Αφού λάβουμε το προϊόν και ισχύουν τα παραπάνω, θα παραλάβετε τα χρήματά σας μέσα σε 30 ημέρες.

Αν θέλετε μπορείτε στην επιστροφή του προϊόντος, να συμπεριλάβετε και ένα έγγραφο με τους λόγους για τους οποίους επιστρέφετε το προϊόν ώστε να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με το κόστος επιστροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Θέμα Τέχνης στο info@thematexnis.gr και στο τηλέφωνο 2421.500.544, ΔΕ-ΠΑ 9:00-14:00.